Archive for the ‘Evenimente Lilliput’ Category

Revista Lilliput şi Centrul Cultural Nicolae Bălcescu vă invită joi, pe 31 mai, începând cu ora 10:30, la pavilionul central Romexpo pentru o zi de muzică şi voie bună în cadrul Festivalului Naţional de Interpetare şi Creaţie  pentru Copii Kidex Music.

Evenimentul va fi împărţit în trei momente:

 • Concurs de interpretare de la 10:30 la 14: 30,
 • Program artistic de la 14:30 la 16:30,
 • Decernarea premiilor de la 16:30 la 17:00.

kidex

JURIUL FESTIVALULUI va fi compus din:

Preşedintele juriului: Cristian ALIVEJ - compozitor

Membri:

Larisa AVRAM – producător TVR

Mirela RIZEA MARINESCU - compozitor

Claudiu BULETE - compozitor

Robert COSTIN - compozitor

Directorul festivalului: Maria ENE

Le dorim succes copiilor şi vă aşteptăm să-i susţineţi şi să-i aplaudaţi.

Un eveniment muzical promovat de Cristian Alivej

magia-craciunuluiRevista Lilliput şi Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu vă aşteaptă cu mare bucurie sâmbătă, pe 17 decembrie,  la prima ediţie a Festivalului Naţional de Colinde şi Cântece de Crăciun pentru copii.

Festivalul are caracter naţional.

Sunt acceptaţi, pentru preselecţie, toţi copiii dornici de afirmare, cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Se poate înscrie în concurs o singură piesă.

Se acceptă:

a. colind tradiţional cu acompaniament la chitară

b. colind tradiţional fără acompaniament orchestral (a capella)

c. colind tradiţional cu orchestraţie (negativ)

d.  creaţii contemporane din repertoriul pentru copii  – autori cunoscuţi sau folclorul copiilor, având ca teme: iarna, Moş Crăciun, sărbătorile, pomul de Crăciun, Naşterea Pruncului Isus etc.

MATERIALE NECESARE ÎNSCRIERII:

 1. fişa înscriere
 2. copie după certificatul de naştere (în cazul grupurilor, declaraţie scrisă din partea coordonatorului grupului cum că nici un interpret nu are mai mult de 14 ani în momentul participării)
 3. o fotografie, format jpg. (individuală/de grup)
 4. piesa pentru concurs, în format mp3, pozitiv şi negativ
 5. acordul scris al autorului/autorilor sau o declaraţie pe proprie răspundere prin care se confirmă dreptul de interpretare al piesei înscrise în concurs şi se asumă responsabilitatea asupra tuturor efectelor produse (înregistrare şi difuzare publică audio-video etc.).
 6. 6. taxa de participare (în cazul în care piesa este refuzată la preselecţie, taxa nu se returnează) după cum urmează: - solist: 100 ron; grup mic: 150 ron va fi depusă pentru titular:

Asociaţia MY FLOWER

Cont: RO55BRDE441SV87130734410

BRD – agenţia Şincai

Bucureşti

DEAD-LINE PRIMIRE MATERIALE:

Toate materialele necesare înscrierii vor fi expediate în format electronic pe adresa:

maria@revistalilliput.ro până la data de 10 decembrie 2011.

Rezultatele preselecţiei şi ordinea intrării în concurs vor fi afişate pe 12 decembrie.

TROFEE ŞI PREMII:

- Marele Trofeu „Magia Crăciunului”;

- trofeu, locul 1, 2 şi 3, precum şi menţiuni pentru fiecare categorie de vârstă (solişti), respectiv pentru secţiunea grupuri mici;

- premii speciale;

- diplome şi cadouri pentru toţi participanţii, din partea organizatorilor şi sponsorilor.

Doar nu credeaţi că v-am uitat tocmai de ziua voastră, nu? Am fost un spiriduş ocupat şi, ca să evităm petrecerile ploioase, împreună cu ceilalţi spiriduşi de la revista Lilliput, cu Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu şi cu Primăria Sector 4 , am hotărât să sărbătorim Ziua Copilului duminică 5 iunie, în Parcul Tineretului, de la ora 11:00.

Veniţi cu jucăriile de care v-aţi plictisit şi schimbaţi-le cu alte jucării, la o piaţă creata special pentru voi!

V-am pregătit şi multe momente artistice cu Domino, Miniton, Rogvaiv, Grupul Vocal Lilliput, Plai Românesc, Grupul Vocal al Fundaţiei Dan Voiculescu, Măriuca Enache.

Personaje de poveste de la Carnaval Party vă aşteaptă să vă picteze pe faţă şi să vă modeleze multe baloane colorate.

O să vă prezint o mulţime de copii talentaţi, o să vă chem să dansăm împreună şi o să vă distrez preţ de trei ore, ca un spiriduş adevărat ce sunt.

Vă aştept aşadar cu multă voie bună şi chef de joacă pe 5 iunie 2011, între orele 11.00 - 13.00, în Parcul Tineretului pe Aleea Valorilor.

P.S. Nişte zâne mi-au făcut cadou un costum de spiriduş al curcubeului. Copilul care vine la petrecerea Lilliput de Ziua Copilului şi care după eveniment îmi trimite o fotografie frumoasă cu noul costum zăpăcit, primeşte de la mine un cadou surpriză. Dacă primesc mai multe fotografii o să mai scotocesc prin tolba dupa inca 5 premii.


standul-jucariilor-uitate_afis-a4

afis-a3_draga-mami

Dragii mei spiriduşi, Revista Lilliput vă aşteaptă vineri, 4 martie, de la 17:00 la 19:00, la Grand Arena pentru cel mai distractiv spectacol dedicat Mărţişorului şi mămicilor din lumea întreagă. Hai să vă povestesc alături de cine o să ne distrăm:

 • Începem distracţia la ora 17:00 cu Grupul Vocal Lilliput şi trei melodii cu parfum de ghiocei: Primăvara, Gâzele şi Mama.
 • Continuăm cu dans şi voie bună alături de copiii talentaţi de la grupul Domino.
 • Ţopăim graţios alături de grupul de balet al Centrului Cultural Nicolae Bălcescu şi de şcoala de balet “Svetlana Zotina”.
 • Cântăm şi batem din palme alături de grupul vocal Miniton şi de grupul Fundaţiei Dan Voiculescu.
 • Dansăm şi cu ansamblul Plai Românesc

În paralel puteţi să râdeţi de stângăciile mele de spiriduş prezentator, puteţi să vă jucaţi cu animale din baloane şi să vă pictaţi pe faţă alături de Carnaval Party. O să facem împreună felicitări pentru toate mămicile şi o să le dăruim şi flori ca să le mulţumim că sunt mereu aşa de bune şi de drăguţe cu noi.

Vă aştept aşadar vineri, începând cu ora 17:00, la Grand Arena Mall ca să chemăm primăvara cu cântecele, dans şi multă voie bună.

Eu deja m-am apucat de meşterit baloane ;)

lebada, pisica

mos craciun ce drag ne esti

Dacă aveţi poftă de cântecele de sărbătoare şi vreţi să-l întâmpinaţi pe Moş Crăciun cu veselie şi muzică, revista Lilliput, grupul vocal Lilliput, Maria Ene  şi Raluca Andrei vă oferă în acestă lună un album inedit cu 10 piese deosebit de frumoase.

O sa învăţaţi noile cântecele imediat şi Moşul cu siguranţă va fi deosebit de încântat. Pe cuvânt de spiriduş ;)

Pentru că vreau şi eu să vă dăruiesc ceva de sărbători, organizez un nou concurs împreună cu revista Lilliput.

Aş vrea să ştiu de ce vă este vouă drag Moş Crăciun. Cele mai frumoase cinci răspunsuri vor fi premiate cu câte un album. Aveţi timp până vineri 17 decembrie să vă lăsaţi răspunsurile prin intermediul comentariilor. Pe 20 alegem câştigătorii şi expediem albumele ca să ajungă la voi înaintea Moşului.

Succes!

Psst! Acesta este ca de obicei un concurs dedicat copiilor şi părinţilor ;)

EDIT: Am primit atat de multe comentarii frumoase incat am decis sa trag la sorti fericitii castigatori. Iata-i:

Gabriela Anton- comentariul in versuri mi-a placut mult de tot

Niculina- mama unui baietel de 6 ani

Andra-il iubeste pe Mos Craciun pentru ca ii cladeste  “o copilarie fermecata”

Claudia- mi-a scris ca a fost cuminte si ca de-abia il asteapta pe Mos Craciun

Ignat Dragos Ioan-”Am 39 de ani si 3 copii (cel mic de un an si 10 luni), dar am impresia ca eu il astept pe Mosul mai patimas decat copiii mei”

Ii rog pe castigatori sa imi scrie la povesti@zapacita.ro o scrisorica in care sa precizeze adresa postala la care doresc sa primeasca albumul cu cantece de Craciun intrepretate de grupul vocal Lilliput.