Archive for the ‘Concursuri’ Category

Pentru ca mai e putin pana la intalnirea cu Mosul cel drag, m-am gandit ca v-ar putea interesa acest concurs simpatic.

Succes!

Spune-ne ce isi doreste copilul tau de Craciun iar Mosul ii va face o vizita de basm! Ce trebuie sa faci:

1) Da like paginii noastre de facebook si un share public imaginii concursului, adaugand scrisoarea catre Mos Craciun.

2) Incurajeaza-ti prietenii sa dea share de la tine! Persoanele care strang cele mai multe share-uri pana pe 23 decembrie urmeaza sa fie vizitate chiar de Mos Craciun! Renii promit sa-l aduca pe Mos primilor trei (3) clasati.

Atentie! Mosul lanseaza concursul doar pentru Bucuresti si ii considera participanti pe cei care odata cu share-ul si-au postat si scrisoarea.

mos

A fost o dată un extraterestru mic şi galben care locuia în Universul copiilor, pe planeta Zibor. Era un extraterestru foarte simpatic pentru că avea capul rotund ca o bilă de biliard şi corpul lunguieţ ca la fantomele din desenele animate.

Îl chema Zibo şi se simţea foarte singur pentru că nu mai avea fraţi sau surori iar părinţii lui muriseră într-un război Ziborian pe când extraterestrul nostru era mic cât un nasture şi le încăpea în buzunar.

Zibo nu văzuse niciodată desene animate, nu mâncase dulciuri, nu se jucase şotronul, nu sărise coarda. Planeta lui era aproape părăsită din cauza războaielor şi fumega prin tot felul de cratere.

Singura distracţie a lui Zibo era să scotocească prin fostele căsuţe ale ziborienilor şi să se joace cu tot felul de obiecte curioase. Într-o zi a găsit un gâdilător automat care încă mai avea baterii. A râs atât de mult că i-au dat lacrimile şi i-a apărut o mică pată de rugină sub ochi. Aşa a descoperit extraterestrul nostru că părinţii lui îi confecţionaseră un costum curios care l-a protejat de explozii şi l-a ajutat să supravieţuiască războaielor.

Într-un magazin pe jumătate distrus Zibo a găsit o maşinărie de învârtit. Butoanele i se topiseră dar extraterestrul nostru adunase o mulţime de şurubelniţe aşa că a pornit-o fără probleme şi s-a aşezat în scaunul învârtitor, curios să vadă ce se va întâmpla.

Maşinăria a început să scoată scântei iar Zibo s-a învârtit cu atât de multă viteză încât s-a trezit zburând ca o ghiulea şi apropiindu-se tot mai mult de o planetă albastră.

Extraterestrul cel galben a aterizat într-o piscină plină cu bile colorate şi s-a dezmeticit cu greu. Când a deschis ochii a crezut că visează. În faţa lui erau munţi de animale colorate, mingii, trenuleţe şi tot felul de maşinării ciudate cum Zibo nu mai văzuse niciodată. S-a plimbat printre mormanele de jucării, a testat trotinete, patine cu rotile şi motociclete cu baterii.

Zibo credea că zborul a fost atât de puternic încât a ajuns în  Paradisul Ziborian. Când colo, ce să vezi? La un birou de turtă dulce îl aşteptau Ziboro şi Ziboria, părinţii lui dragi pe care războiul îi alungase tocmai pe Pământ.

Cei trei s-au îmbrăţişat strâns şi Zibo a aflat că pe Pământ copiii au o treabă foarte importantă care se poate face numai cu jucării. Roboţeii cei mici se joacă toată ziua iar părinţii lor nu au încă tehnologia de a le fabrica maşinăriile la ei în casă, aşa cum se întâmpla pe Zibor. Pe Pământ copiii au nevoie de magazine de jucării.

Ziboro şi Ziboria nu au avut cum să se mai întoarcă pe planeta Zibor. Oamenii nu descoperiseră încă zborul cu viteza luminii. Au ales să-şi folosească inteligenţa şi să construiască cel mai avansat magazin de jucării de pe Pământ şi au sperat că într-o zi micul lor fiu Zibo va reuşi să ajungă la ei.

Extraterestrul nostru a fost foarte fericit şi s-a jucat în noua  căsuţă până a adormit. A doua zi a luat-o de la capăt şi se mai joacă şi astăzi cu miile de jucării de origine ziboriană.

Dacă vreţi şi voi să faceţi cunoştinţă cu un extraterestru isteţ şi jucăuş fuga pe zibo.ro şi o să descoperiţi împreună o mulţime de jocuri noi.

Şi acum mare anunţ mare pentru părinţi şi pentru toţi oamenii mari care au afaceri pentru copii (vedeţi aici ce afaceri sunt acceptate): Micuţul Zibo vă aşteaptă cu premii foarte-foarte mari!

Dacă ai şi tu o afacere pentru copii, află că există Universul Zibo şi că poţi să intri şi tu în el.  Creează-ţi o pagină în Universul Zibo şi Ziborienii te aşteaptă cu premii de 25.000 de euro

Iată mai jos propunerea extratereştrilor care acum s-au stabilit pe Pământ şi bucură o mulţime de copii:

Ai o afacere pentru copii? Creeaza-ti GRATUIT pagina de prezentare pe zibo.ro si castiga 25.000 euro buget de promovare pe www.zibo.ro.

Se acordă:

- Marele Premiu in valoare de 25.000 euro, constand in buget de promovare pe zibo.ro pe o perioada de 6 luni. Poti alege oricare din actiunile de promovare in sistem Pay Per Action (exclus actiunile de vanzare si promovare a vanzarilor);
- 9 X 300 de euro premii constand in buget de promovare pe zibo.ro  pentru paginile nominalizate de membrii juriului

Eu am fugit să creez o pagina zăpăcită în Universul Zibo. Ne vedem şi acolo spiriduşii mei?

Campanie derulată cu sprijinul Blogal Initiative.

Doar nu credeaţi că v-am uitat tocmai de ziua voastră, nu? Am fost un spiriduş ocupat şi, ca să evităm petrecerile ploioase, împreună cu ceilalţi spiriduşi de la revista Lilliput, cu Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu şi cu Primăria Sector 4 , am hotărât să sărbătorim Ziua Copilului duminică 5 iunie, în Parcul Tineretului, de la ora 11:00.

Veniţi cu jucăriile de care v-aţi plictisit şi schimbaţi-le cu alte jucării, la o piaţă creata special pentru voi!

V-am pregătit şi multe momente artistice cu Domino, Miniton, Rogvaiv, Grupul Vocal Lilliput, Plai Românesc, Grupul Vocal al Fundaţiei Dan Voiculescu, Măriuca Enache.

Personaje de poveste de la Carnaval Party vă aşteaptă să vă picteze pe faţă şi să vă modeleze multe baloane colorate.

O să vă prezint o mulţime de copii talentaţi, o să vă chem să dansăm împreună şi o să vă distrez preţ de trei ore, ca un spiriduş adevărat ce sunt.

Vă aştept aşadar cu multă voie bună şi chef de joacă pe 5 iunie 2011, între orele 11.00 - 13.00, în Parcul Tineretului pe Aleea Valorilor.

P.S. Nişte zâne mi-au făcut cadou un costum de spiriduş al curcubeului. Copilul care vine la petrecerea Lilliput de Ziua Copilului şi care după eveniment îmi trimite o fotografie frumoasă cu noul costum zăpăcit, primeşte de la mine un cadou surpriză. Dacă primesc mai multe fotografii o să mai scotocesc prin tolba dupa inca 5 premii.


standul-jucariilor-uitate_afis-a4

Mâine, 31 mai, de la 18:30, în Parcul Herăstrău, zona Expo Flora, particip la un concurs simbolic de biciclete şi încerc să strâng cât mai multă îngheţată Big Milk ca s-o dăruiesc de 1 iunie unor copii speciali de la Centrul Sf . Nicolae din sectorul 3, Bucureşti. Sper să strâng toate steguleţele şi să le transform în  îngheţată pe săturate.

logo-big-milk-01

Dacă vreţi să mă încurajaţi, vă aştept să fiţi spiriduşii mei ajutători şi să strigaţi de pe margine “ză-pă-ci-ta!!” ;) Sunt sigură că o să ne distrăm de minune în parc. Nu uitaţi să veniţi cu bicicletele ca să fim spiriduşi pe două roţi ;)

Dacă ştiţi şi voi nişte copii deosebiţi care s-ar bucura să primească îngheţată de 1 iunie, de Ziua lor, ajutaţi-i pe cei de la Bicla.ro să-i aleagă. Propunerile voastre sunt aşteptate acolo sub formă de comentarii.

Un eveniment organizat de iVelo şi sprijinit de Algida.

sigla-ivelo

Dragii mei spiriduşi, m-am înscris la un concurs de citit poveşti. Cum toate poveştile mele sunt pentru voi, m-am gândit că ar fi frumos să vă arăt şi vouă ce-a ieşit:

Dacă vreţi să mă ajutaţi să câştig, am nevoie de multe steluţe şi like-uri, acolo pe site-ul Povestea de Seară. Vă plac poveştile aşa? Dacă cumva câştig o cameră video, facem rubrică permanentă ;)