Archive for June, 2011

Doar nu credeaţi că v-am uitat tocmai de ziua voastră, nu? Am fost un spiriduş ocupat şi, ca să evităm petrecerile ploioase, împreună cu ceilalţi spiriduşi de la revista Lilliput, cu Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu şi cu Primăria Sector 4 , am hotărât să sărbătorim Ziua Copilului duminică 5 iunie, în Parcul Tineretului, de la ora 11:00.

Veniţi cu jucăriile de care v-aţi plictisit şi schimbaţi-le cu alte jucării, la o piaţă creata special pentru voi!

V-am pregătit şi multe momente artistice cu Domino, Miniton, Rogvaiv, Grupul Vocal Lilliput, Plai Românesc, Grupul Vocal al Fundaţiei Dan Voiculescu, Măriuca Enache.

Personaje de poveste de la Carnaval Party vă aşteaptă să vă picteze pe faţă şi să vă modeleze multe baloane colorate.

O să vă prezint o mulţime de copii talentaţi, o să vă chem să dansăm împreună şi o să vă distrez preţ de trei ore, ca un spiriduş adevărat ce sunt.

Vă aştept aşadar cu multă voie bună şi chef de joacă pe 5 iunie 2011, între orele 11.00 - 13.00, în Parcul Tineretului pe Aleea Valorilor.

P.S. Nişte zâne mi-au făcut cadou un costum de spiriduş al curcubeului. Copilul care vine la petrecerea Lilliput de Ziua Copilului şi care după eveniment îmi trimite o fotografie frumoasă cu noul costum zăpăcit, primeşte de la mine un cadou surpriză. Dacă primesc mai multe fotografii o să mai scotocesc prin tolba dupa inca 5 premii.


standul-jucariilor-uitate_afis-a4