Archive for December, 2012

Pentru ca mai e putin pana la intalnirea cu Mosul cel drag, m-am gandit ca v-ar putea interesa acest concurs simpatic.

Succes!

Spune-ne ce isi doreste copilul tau de Craciun iar Mosul ii va face o vizita de basm! Ce trebuie sa faci:

1) Da like paginii noastre de facebook si un share public imaginii concursului, adaugand scrisoarea catre Mos Craciun.

2) Incurajeaza-ti prietenii sa dea share de la tine! Persoanele care strang cele mai multe share-uri pana pe 23 decembrie urmeaza sa fie vizitate chiar de Mos Craciun! Renii promit sa-l aduca pe Mos primilor trei (3) clasati.

Atentie! Mosul lanseaza concursul doar pentru Bucuresti si ii considera participanti pe cei care odata cu share-ul si-au postat si scrisoarea.

mos

Va invit alaturi de Scoala de Arte si Maniere la o joaca de-a povestitorii.  Sambata, 15 decembrie, de la ora 11:00 inventam cele mai frumoase povesti de Craciun.

În luna decembrie spiriduşii lucrează de zor în atelierele Moşului şi sunt prea ocupaţi pentru a crea poveşti noi de Crăciun. Cum copiii îl cunosc cel mai bine pe Moş Crăciun, îi invităm la acest atelier ca să dăm viaţă unor poveşti de iarnă nemaiauzite până acum.

Poate renii au o durere de burtică, poate Crăciuniţa a rămas fără praf de stele şi nu mai poate să gătească prăjiturile magice preferate ale Moşului. Vom vedea împreună încotro ne vor purta poveştile şi vom învăţa cum să inventăm personaje şi să le trimitem în aventuri cu final fericit.

În cadrul acestui atelier copiii vor lucra în echipă şi vor crea o poveste de iarnă colectivă, vor creiona individual o poveste scurtă cu aromă de scorţişoară, vor desena personaje, vor completa schiţe de personaj şi se vor bucura de poveştile colegilor.

La final, fiecare va pleca spre casă cu o poveste unică, numai bună de spus Moşului, familiei şi prietenilor.

Detalii despre inscriere aici: Scoala de Arte si Maniere