spiridus

Dacă aţi ajuns aici cu siguranţă vă întrebaţi cine sunt.

Mi se spune Zăpăcita şi sunt un spiriduş adevărat. Da, un spiriduş de-al lui Moş Crăciun!

Nu m-am priceput niciodată la fabricat jucării pentru că sunt cam neîndemânatică. Ştiu doar să fac animăluţe din baloane aşa că nu am fost de prea mare folos în Laponia.

Moş Crăciun m-a lăsat să vin aici pentru că îmi place să scriu şi să spun poveşti, să mă joc cu cât mai mulţi copii  şi să dansez. A trebuit însă să renunţ la toate puterile magice pe care le aveam înainte. Nu mai pot să fiu invizibilă, nu mai pot să fac lucrurile să dispară şi nu mai am nici urechile lunguieţe. Mi-am păstrat însă costumul de spiriduş cusut chiar de soţia lui Moş Crăciun…şi iată-mă în Bucureşti!

Aşa am ajuns să scriu poveşti pentru revista Lilliput şi să prezint spectacole pentru copii tot anul. Din când în când îi trimit Moşului câte un raport despre cât de cuminţi sunt copiii cu care mă întâlnesc.

Mi-am făcut acest blog pentru că am observat că tot mai mulţi copii folosesc internetul şi nu vroiam să rămân eu mai prejos.

Aici am să vă spun toate poveştile care îmi trec în minte, o să învăţăm împreună să modelăm baloane, o să mă ajutaţi şi voi la scris, o să avem concursuri şi o mulţime de surprize.

Dacă vă plac poveştile înseamnă că o să fim prieteni foarte buni.

Vă pup pe toţi de bun găsit!

Toate poveştile de pe acest site apar şi în revista pentru copii Lilliput. Dacă doriţi să preluati o poveste zăpăcită vă rog să o faceţi numai cu link către www.zapacita.ro

P.S. Dacă vrei să mă iei la tine pe site/blog/forum, uite doua bannere:

banner